Εν Λευκώ... και στο Facebook... Κάντε μας φίλους...

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ" ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ...ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ!!!!!



Ένας "Φοροδιαφεύγων του ...Ολοκαυτώματος", φυλακίστηκε για απόκρυψη κεφαλαίων στην UBS
Μια αμερικανική εταιρεία ωρολογοποιίας είπε, ότι έκρυβε κεφάλαια σε κάποιο ελβετικό τραπεζικό λογαριασμό, λόγω της «συμπεριφοράς -σύνδρομο- επιβίωσης" που είχε τις ρίζες της στο "Ολοκαύτωμα".
Οι 65 χρονών ωρολογοποιός, Jack Barouh, υποστήριξε, ότι η συμπεριφορά της μυστικοπάθειάς του υπαγορεύθηκε, από τον φόβο που είχε ως Εβραίος, για τυχόν διώξεις και ξαφνική απώλεια.
Αυτή είναι ακριβώς η δικαιολογία, ένας από τους πολλούς πολίτες των ΗΠΑ, που δικάζεται για τη φοροδιαφυγή που πραγματοποιήθηκε, με καταθέσεις σε μυστικούς λογαριασμούς στην ελβετική τράπεζα, UBS.
Η τράπεζα πέρυσι γνωστοποίησε προς την κυβέρνηση των ΗΠΑ, ότι είχε εκατοντάδες τέτοιους λογαριασμούς.
Μερικοί από αυτούς, μπορούν να βοηθούν τους πολίτες των ΗΠΑ, να αποφύγουν την καταβολή φόρων.
«Απόκρυψη και θησαυρός»
Ο κ. Barouh είχε ομολόγησε την ενοχή του τον Φεβρουάριο 2010, για την υποβολή μιας ψευδούς δήλωσης φόρου εισοδήματος, στην οποία δεν περιλαμβάνει στοιχεία του ενεργητικού του, για συναλλαγές που πραγματοποίησε, σε μια σειρά από λογαριασμούς εκτός ΗΠΑ.
Η υπερασπιστική γραμμή όπως διατυπώθηκε από το γιατρό του αναφέρουν, ότι είχε αναπτύξει μια νοοτροπία «απόκρυψης και συσσωρεύσης», κάτι που συχνά εκδηλώνεται σε επιζώντες του Ολοκαυτώματος και τις οικογένειές τους.
Οι γονείς του κ. Barouh, επέζησαν από τη δολοφονία των Εβραίων κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και έφυγαν από την Ευρώπη.
Παραδέχτηκε ότι απέκρυψε περίπου $ 10 εκατ. (£ 6,5 εκατ.) σε τραπεζικούς λογαριασμούς που ελέγχονται για το διάστημα 2002 - 2008, όχι μόνο στην Ελβετία.
Αυτός, μαζί με εκατοντάδες άλλους, πιάστηκαν πέρυσι, αφού η UBS παραδέχθηκε διοργάνωση της φοροδιαφυγής μεταξύ των πλουσίων πελατών στις ΗΠΑ και κατέβαλε $ 780 πρόστιμο.
Δεν αποτελεί δικαιολογία
Η αμερικανική Gathering Επιζώντων του Ολοκαυτώματος και των απογόνων τους "απέρριψε" τη γραμμή άμυνας του κ. Barouh.
Είπε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters: «επιζώντες του Ολοκαυτώματος και οι οικογένειές τους, να απορρίψουν τους εξευτελιστικούς ισχυρισμούς «διότι έμαθαν ότι το Ολοκαύτωμα, δικαιολογεί το σύνδρομο «της συμπεριφοράς επιβίωσης, που θα μπορούσε να δικαιολογήσει την παράνομη φοροδιαφυγή."
Βοηθός εισαγγελέα, Τζέφρι Neiman, είπε επίσης ότι η υπερασπιστική γραμμή για το Ολοκαύτωμα δεν είναι δικαιολογία: «Δεν δίνει αυτό, την άδεια στον εναγόμενο, να παραβεί το νόμο, για να διαπράττει Φορολογικές απάτες και φοροδιαφυγή».
Ο κ. Barouh φυλακίστηκε για 10 μήνες.
ΠΗΓΗ: BBC News

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

top