Εν Λευκώ... και στο Facebook... Κάντε μας φίλους...

Χρήματα υπάρχουν για το...τζαμί...αλλά δεν υπάρχουν για τους Έλληνες φορολογούμενους...!


Επιμένετε ακόμα ότι οι κυβερνώντες του τόπου νοίαζονται για τους Έλληνες και τα παιδιά μας; Αφυπνισθείτε!
Όπως χαρακτηριστικά γράφτηκε και σε σχετικό δημοσίευμα στην εφημερίδα «Καθημερινή» (24 Απριλίου), μετά από δύο ολόκληρους αιώνες, στην Αθήνα θα ξαναλειτουργήσει σύντομα ο πρώτος επίσημος μουσουλμανικός χώρος προσευχής.
Ο «ΕΚ» έχει ενημερώσει εγκαίρως για τις συναντήσεις του Κακλαμάνη με τον υπουργό Εθνικής Αμύνης, Ευάγγελο Βενιζέλο, μετά τις οποίες ανακοινώθηκε η παραχώρηση χώρου στον Ελαιώνα που ανήκει στο Πολεμικό μας Ναυτικό για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους.
Όλα αυτά συμβαίνουν παράλληλα με την πρόσφατη εξαγγελία του δημάρχου Αθηναίων για την δημιουργία «έθνικ» παζαριού, το οποίο, θα βάζαμε και στοίχημα, κάπου εκεί στον Ελαιώνα θα δημιουργηθεί.
Σύμφωνα, με το ίδιο δημοσίευμα, η έκταση που θα παραχωρηθεί είναι 17 στρεμμάτων και χρησιμοποιείται σήμερα από το ΓΕΝ ως Κέντρο Συντηρήσεως Αυτοκινήτων Ναυτικού (ΚΣΑΝ). Το κέντρο θα μεταφερθεί από εκεί, γεγονός που θα στοιχίσει 2,5 εκ. ευρώ στον προϋπολογισμό του υπουργείου Παιδείας, που θα χρηματοδοτήσει την μεταφορά. Για το κόστος της ανεγέρσεως του τζαμιού δεν γνωρίζουμε τίποτε ακόμη, είναι βέβαιο ωστόσο, ότι το 850 τμ κτίριο θα επιβαρύνει κατά πολύ τον άδειο κρατικό κουρβανά, ο οποίος θα είναι και η μοναδική πηγή χρηματοδοτήσεως.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

top