Εν Λευκώ... και στο Facebook... Κάντε μας φίλους...

Αναγνωρίστηκε από αυτόπτη μάρτυρα ένας απο τους δράστες







Στον αντιεξουσιαστικό χώρο κινείται, σύμφωνα με ρεπορτάζ τουΈθνους, το άτομο που αναγνωρίστηκε από αυτόπτη μάρτυρα σε οπτικό υλικό ως ένας από αυτούς που διέπραξαν την εν ψυχρώ δολοφονία των τριών εργαζομένων της Marfin. Ο μάρτυρας έχει καταθέσει ενόρκως, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ. Με το δεδομένο αυτό, αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. 

Παράλληλα, η αστυνομία συγκρίνει το οπτικό υλικό από όποια κάμερα υπήρχε στην περιοχή, στην προσπάθειά να εντοπιστούν οι δράστες. Το βίντεο που ελήφθη από κτίριο απέναντι από την τράπεζα δείχνει μία κοπέλα – μικροκαμωμένη όπως περιγράφεται – να δίνει τις μολότοφ σε τρεις νεαρούς. Νωρίτερα, οι τρεις είχαν σπάσει τη βιτρίνα του υποκαταστήματος και είχαν πετάξει μέσα βενζίνη. 

Όλοι έχουν καλυμμένα τα πρόσωπα, ωστόσο από το σωματότυπο και τα ρούχα η αστυνομία μπορεί να καταλήξει σε συμπεράσματα συγκρίνοντας τις εικόνες με υλικό από άλλες κάμερες της περιοχής. Τα άτομα αυτά – σύμφωνα με μαρτυρίες – ανήκαν σε “μπλοκ” που είχε προκαλέσει νωρίτερα και άλλες φθορές και επιθέσεις, οπότε ευελπιστούν ότι θα τους “πιάσουν” κάπου χωρίς τα μαντίλια. 






Εν Λευκώ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

top