Εν Λευκώ... και στο Facebook... Κάντε μας φίλους...

Oι 10 ομορφότερες γυναίκες του αιώνα

Ομορφότερη γυναίκα του αιώνα, σύμφωνα με ψηφοφορία που έγινε στο διαδικτυακό κανάλι QVC είναι η Όντρεϊ Χέμπορν! Αυτό άλλωστε αποφάσισαν οι περίπου 2.000 γυναίκες που ψήφισαν στην ψηφοφορία.

Ποιος δεν την έχει θαυμάσει για το στυλ της στο «Πρόγευμα στου Τίφανι» ή στο «Ωραία μου κυρία», με αυτό το μαύρο μικρό φορεματάκι της να γίνεται

Στη δεύτερη θέση, υπάρχει μια έκπληξη, αφού οι κυρίες ψήφισαν τη Βρετανίδα Σέριλ Κόουλ, ενώ τρίτο είναι το απόλυτο sex symbol, η Μέριλιν Μονρό. Ακολουθεί η..
τελικά το απόλυτο must για όλες τις γυναίκες!!! «άγρια» Αντζελίνα Τζολί, ενώ στην πέμπτη θέση είναι η επιτομή την κομψότητας και της αριστοκρατίας, η αδικοχαμένη Γκρέις Κέλι.

Η… πληθωρική Σκάρλετ Γιόχανσον βρίσκεται στην έκτη θέση, ενώ έβδομη είναι η Χάλι Μπέρι. Από τη λίστα των ομορφότερων γυναικών του περασμένου αιώνα δεν λείπει ούτε η πριγκίπισσα Νταϊάνα που είναι στην όγδοη θέση, ούτε και η νεότερη Κέλι Μπρουκ που με τις sexy φωτογραφίσεις της έχει ξεσηκώσει άνδρες και γυναίκες, ενώ τη δεκάδα ολοκληρώνει η Τζένιφερ Άνιστον.
madata.gr

Περισσότερα...



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

top